BRANDING

ÉPÍTSÜK EGYÜTT A MÁRKÁDAT
ÉRDEKLŐDÉS
A Te branded

A vállalkozói léted mentorálása mellett kiegészítő szolgáltatásként segítek kialakítani a Te személyes brandedet vagy a terméked/szolgáltatásod brandjét.

Ha szeretnéd, akkor az után sem engedem el a kezedet, miután megfogalmaztad Magadnak, hogy mivel szeretnél foglalkozni vállalkozóként. Együtt tesszük meg az első lépéseket, támogatlak a sikeres elindulásban.

Mit csinálunk mi együtt?

Arculatépítés

Neked és/vagy a termékednek szüksége lesz egy arculatra, azaz egy kifelé egységes megjelenésre, amit közösen építünk fel. Mi legyen a márkaneved? Milyen legyen a logód? Hogy nézzen ki a névjegykártyád? Milyenek legyenek az online és offline anyagaid? Ezek és még sok más kérdés, amire megkapjuk a választ a közös munka során.

Weboldal készítés

Olyan letisztult, igényes és könnyen kezelhető weboldalt hozok létre a branded számára, aminek Te is könnyendén el tudod sajátítani a kezelését. Miután felépítettem az oldaladat a közösen meghatározott irányoknak megfelelően, utána megtanítom Neked, hogy hogyan kezeld.

Online marketing eszközök

Közösségi média, hirdetések, minden, ami segíti az online jelenlétedet, ami ma már szinte megkerülhetetlen.

Kiemelt területek

Kézműves vállalkozás

Első vállalkozásom egy egyedi babatermékeket gyártó és forgalmazó cég volt, amelyet magam építettem fel az alapoktól. Általa árfogó képet kaptam a hazai kézműves piacról, így hitelesen tudlak végigvezetni a folyamaton. Jelenleg is foglalkozom egyedi termékek gyártásával – nézd meg a gombra kattintva a brandemet.

Szolgáltatást nyújtó vállalkozás

Személyes brandet és szolgáltatás brandet is többször volt alkalmam felépíteni.

Magánszálláshely indítás

Több magánszálláshelynek készítettem már arculatot, weboldalt, foglalási rendszert, illetve egyedi berendezési tárgyakat. Örömmel segítelek a folyamatban, ha ebben gondolkodsz. A saját szálláshelyemről a gombra kattintva szerezhetsz mélyebb benyomást.

Érdekel a branding szolgáltatás? Vedd fel velem a kapcsolatot, ha szeretnéd, hogy valami nagyszerűt hozzunk létre együtt

Melyik szolgáltatás iránt érdeklődsz? (többet is megjelölhetsz)*

Adatkezelés*