KARRIER COACHING

Az életed jelentős részét töltöd "munkával" - érezd jól Magad benne!

Akár alkalmazottként dolgozol és így is képzeled el a jövődet, akár a vállalkozás újtán jársz vagy arrafelé kacsingatsz, fontos, hogy jól érezd Magad abban, amit csinálsz. Maradnál, de lehetne jobb is? Váltanál? Segít a karrier coaching

 

IDŐPONTFOGLALÁS
Személyre szabott karrier coaching a Te sikeredért

Érzed, hogy szeretnél változtatni az életeden, de nem találod az utat?

Túl sok időt töltünk munkával ahhoz, hogy megengedhessük magunknak, hogy rosszul érezzük magunkat benne. Van, akinek az alkalmazotti lét  való, van, akinek a vállakozói. Van, aki nem viszi haza a munkahelyi stresszt, és van, aki igen. Van, aki tudja, hogy építse fel a karrierjét, és van, aki még nem tudja pontosan, mit is szeretne.

Miben tud segíteni a karrier coaching?

Ha pályakezdő vagy, és szeretnél elhelyezkedni

Látszólag kevés a lehetőség? Rengeteg beküldött önéletrajz, és még mindig semmi? A karrier coaching megmutatja, hogyan indulj el, hogyan írj tuti önéletrajzot és a többi…

Ha szereted a munkádat, de valami miatt mégsem érzed jól Magad a munkahelyeden

Tiéd az álommeló, de hülye a főnök? Vagy van egy törtető kolléga, akit nem tudsz kezelni? A munkahely számtalan konfliktus forrása, d jó hír, hogy a karrier coaching segítségével meg tudod oldani ezeket a helyzeteket

Ha váltani szeretnél munkahelyet

Már kiégtél a jelenlegi helyeden? Váltani szeretnél, de még nem kristályosodott ki, hogy merre tovább? A karrier coaching utat mutat

Ha vállalkozni szeretnél, vagy már vállalkozó vagy

A karrier coaching a vállalkozók útját is segíti egyengetni

Jó ötleteid vannak, de még sosem jutottál el a megvalósításig? Már belevágtál, de megakadtál egy ponton, és nem tudsz tovább fejlődni, növekedni?

Önéletrajz írás

Egyedi önélerajz a szakmának megfelelően, tippek, trükkökNincs megfelelő megküzdési stratégiád a nehéz helyzetekben? Nincs módszered a hétköznapi stressz kezelésében, levezetésében?

Állásinterjú

Gyakran kerülsz konfliktushelyzetbe? Sokszor nem találod a megfelelő reakciót? Utólag rágódsz. hogy mit kellett volna tenned?

Célkitűzés

Nem látod tisztán, hogy mit is szeretnél valójában? Nincs módszered a célkitűzésre?

Tudatos jelenlét

Sokszor jársz gondolatban a múltban vagy a jövőben? Nem is vagy igazán jelen az életedben? 

Mi a karrier coaching?

A karrier coaching a coaching és a tanácsadás keveréke, a Te igényeidnek megfelelően.

life coaching segítő beszélgetés közted és köztem. Én kérdezek, Te válaszolsz. A belsődből, a legbölcsebb énedből. Nem tanácsadás, nem terápia, hanem egy csodás lehetőség, hogy Te Magad ébredj rá a válaszokra: arra, hogy mit is szeretnél valójában; arra, hogy ehhez már mindened megvan; és arra, hogy mi kell ahhoz, hogy meg is csináld.

Néhány eszköz, amivel találkozni fogsz

Állásinterjú gyakorlás

Hogy még profibb legyél az éles helyzetekben

Önéletrajz írás

Hogy biztosan átmenjen a rostán a CV-d, és eljuss a személyes interjúig

Kérdőívek

Hogy még többet megtudj Magadról és arról, milyen foglalkozás való Neked

Idővonal

Hogy elhozd a múltból a vágyott jövődbe mindazt, amire szükséged van

Mi a menete?

Ingyenes 0. alkalom

Ezen az első alkalmon - személyesen vagy online -  megismerkedünk egymással, átbeszéljük a kereteket, tudnivalókat. Ha úgy érezzük, hogy működik köztünk a kémia, akkor pedig megbeszéljük az első alkalmunkat.

i

Coaching csomag választás

Az alapján, hogy mivel fordulsz hozzám, megbeszéljük, hogy körülbelül milyen hosszú folyamatra lesz szükség - ez alapján tudsz választani a coaching csomagok közül.

Mindent bele!

Ha felállítottuk a kereteket, akkor most már megtölthetjük tartalommal. Az ülések min. 1,5 órásak, és igyekszünk majd heti rendszerességgel találkozni.

1 alkalom

A coaching mindig folyamat, ezért ez az opció inkább csak arra szolgál, ha szeretnéd az üléseket mindig az aktuális alkalomkor fizetni.

15.000 Ft

Infó

A személyes vagy online ülések min. 1,5 órásak.

6 alkalmas coaching csomag

Egy fecske nem csinál nyarat – szokták mondani. Egy coaching ülés sem csinál csodát, mindenképpen folyamatban érdemes gondolkozni. Ráadásul ha előre megvásárolod a coaching csomagok valamelyikét, akkor kedvezőbb árat tudok biztosítani. Általában 6 alkalom elég arra, hogy változást, előrelépést érjünk el, akár az életed több területén is.

90.000 Ft
80.000 Ft

Infó

A személyes vagy online ülések min. 1,5 órásak. Az alkalmakat igyekszünk majd heti rendszerességgel tartani. A csomag a kedvezményes áron további alkalmakkal hosszabbítható, kivéve a későbbi utánkövetést.

Az ajánlat a life, karrier és mindfulness coaching szolgáltatásokra vonatkozik.

 

10 alkalmas coaching csomag

Egy fecske nem csinál nyarat – szokták mondani. Egy coaching ülés sem csinál csodát, mindenképpen folyamatban érdemes gondolkozni. Ráadásul ha előre megvásárolod a coaching csomagok valamelyikét, akkor kedvezőbb árat tudok biztosítani. 10 alkalom alatt képesek leszünk áttekinteni életed minden fontos területét.

150.000 Ft
120.000 Ft

Infó

A személyes vagy online ülések min. 1,5 órásak. Az alkalmakat igyekszünk majd heti rendszerességgel tartani. A csomag a kedvezményes áron további alkalmakkal hosszabbítható, kivéve a későbbi utánkövetést.

Az ajánlat a life, karrier és mindfulness coaching szolgáltatásokra vonatkozik. Különösen érdemes megvásárolni ezt a csomagot, ha tudod, hogy pl. life és karrier coachingra is szeretnél jönni. 

Maradt még kérdésed? Örömmel megválaszolom

Melyik szolgáltatás iránt érdeklődsz? (többet is megjelölhetsz)*

Adatkezelés*

1 + 14 =