KARRIER COACHING

Az életed jelentős részét töltöd "munkával" - érezd jól Magad benne!

Akár alkalmazottként dolgozol és így is képzeled el a jövődet, akár a vállalkozás újtán jársz vagy arrafelé kacsingatsz, fontos, hogy jól érezd Magad abban, amit csinálsz. Maradnál, de lehetne jobb is? Váltanál? Segít a karrier coaching

 

IDŐPONTFOGLALÁS
Személyre szabott karrier coaching a Te sikeredért

Szeretnél segítséget a munka/karrier területén?

Túl sok időt töltünk munkával ahhoz, hogy megengedhessük magunknak, hogy rosszul érezzük magunkat benne. Van, akinek az alkalmazotti lét  való, van, akinek a vállakozói. Van, aki nem viszi haza a munkahelyi stresszt, és van, aki igen. Van, aki tudja, hogy építse fel a karrierjét, és van, aki még nem tudja pontosan, mit is szeretne.

Miben tud segíteni a karrier coaching?

Ha pályakezdő vagy, és szeretnél elhelyezkedni

Látszólag kevés a lehetőség? Rengeteg beküldött önéletrajz, és még mindig semmi? A karrier coaching megmutatja, hogyan indulj el, hogyan írj tuti önéletrajzot és a többi…

Ha szereted a munkádat, de valami miatt mégsem érzed jól Magad a munkahelyeden

Tiéd az álommeló, de hülye a főnök? Vagy van egy törtető kolléga, akit nem tudsz kezelni? A munkahely számtalan konfliktus forrása, de jó hír, hogy a karrier coaching segítségével meg tudod oldani ezeket a helyzeteket

Ha váltani szeretnél munkahelyet

Már kiégtél a jelenlegi helyeden? Váltani szeretnél, de még nem kristályosodott ki, hogy merre tovább? A karrier coaching utat mutat

Ha vállalkozni szeretnél, vagy már vállalkozó vagy

 Jó ötleteid vannak, de még sosem jutottál el a megvalósításig? Már belevágtál, de megakadtál egy ponton, és nem tudsz tovább fejlődni, növekedni? A karrier coaching a vállalkozók útját is segíti egyengetni

Erőforrás felmérés

Tudod, hogy változtatnod kéne? Szeretnél már mást csinálni, de nem látod tisztán, hogy mit? Nem vagy tisztában a saját értékeiddel? Gondolkodjunk együtt a hogyan továbbról.

b

Önéletrajz írás

Egyedi önélerajz a választott szakmának megfelelően. Mit írj bele és mit ne, milyen formátumot használj és még sok hasznos tanács, ötlet, hogy bekerülj a CV-ddel a következő körbe.

Állásinterjú

Jót tenne a magabiztosságodnak, ha valaki segítene felkészülni az éles interjús helyzetekre? Mire válaszolj és mire ne, tipikusan előforduló kérdések és még sok minden más, ami alaposan felkészít a megmérettetésre.

Személyes márka építése

Nem tudod, ki vagy Te a munkaerőpiacon vagy vállalkozóként? Mi a Te különlegességed, amivel ki tudsz tűnni a piacon? Építsük fel együtt az énmárkádat

Mi a karrier coaching?

A karrier coaching a coaching és a tanácsadás keveréke, a Te igényeidnek megfelelően. Segítő beszélgetés közted és köztem a Te karrieredről, terveidről, elakadásaidról, céljaidról és mindenről, ami a munka területéhez kapcsolódik, ami Téged foglalkoztat, amivel kapcsolatban még nem látsz rá a megoldásra, a lehetőségeidre. 

Néhány eszköz, amivel találkozni fogsz

Állásinterjú gyakorlás

Hogy még profibb legyél az éles helyzetekben

Önéletrajz írás

Hogy biztosan átmenjen a rostán a CV-d, és eljuss a személyes interjúig

Kérdőívek

Hogy még többet megtudj Magadról és arról, milyen foglalkozás való Neked

Kártyák

Hogy ne (csak) fejből akard megoldani… 

Mi a menete?

Ingyenes 0. alkalom

Ezen az első alkalmon - személyesen vagy online -  megismerkedünk egymással, átbeszéljük a kereteket, tudnivalókat. Ha úgy érezzük, hogy működik köztünk a kémia, akkor pedig megbeszéljük az első alkalmunkat.

i

Coaching csomag választás

Az alapján, hogy mivel fordulsz hozzám, megbeszéljük, hogy körülbelül milyen hosszú folyamatra lesz szükség - ez alapján tudsz választani a coaching csomagok közül.

Mindent bele!

Ha felállítottuk a kereteket, akkor most már megtölthetjük tartalommal. Az ülések min. 1,5 órásak, és igyekszünk majd heti rendszerességgel találkozni.

1 alkalom

A coaching mindig folyamat, ezért ez az opció inkább csak arra szolgál, ha szeretnéd az üléseket mindig az aktuális alkalomkor fizetni.

15.000 Ft

Infó

A személyes vagy online ülések min. 1,5 órásak.

6 alkalmas coaching csomag

Egy fecske nem csinál nyarat – szokták mondani. Egy coaching ülés sem csinál csodát, mindenképpen folyamatban érdemes gondolkozni. Ráadásul ha előre megvásárolod a coaching csomagok valamelyikét, akkor kedvezőbb árat tudok biztosítani. Általában 6 alkalom elég arra, hogy változást, előrelépést érjünk el, akár az életed több területén is.

90.000 Ft
80.000 Ft

Infó

A személyes vagy online ülések min. 1,5 órásak. Az alkalmakat igyekszünk majd heti rendszerességgel tartani. A csomag a kedvezményes áron további alkalmakkal hosszabbítható, kivéve a későbbi utánkövetést.

Az ajánlat a life, karrier és mindfulness coaching szolgáltatásokra vonatkozik.

 

10 alkalmas coaching csomag

Egy fecske nem csinál nyarat – szokták mondani. Egy coaching ülés sem csinál csodát, mindenképpen folyamatban érdemes gondolkozni. Ráadásul ha előre megvásárolod a coaching csomagok valamelyikét, akkor kedvezőbb árat tudok biztosítani. 10 alkalom alatt képesek leszünk áttekinteni életed minden fontos területét.

150.000 Ft
120.000 Ft

Infó

A személyes vagy online ülések min. 1,5 órásak. Az alkalmakat igyekszünk majd heti rendszerességgel tartani. A csomag a kedvezményes áron további alkalmakkal hosszabbítható, kivéve a későbbi utánkövetést.

Az ajánlat a life, karrier és mindfulness coaching szolgáltatásokra vonatkozik. Különösen érdemes megvásárolni ezt a csomagot, ha tudod, hogy pl. life és karrier coachingra is szeretnél jönni. 

Maradt még kérdésed? Örömmel megválaszolom

Melyik szolgáltatás iránt érdeklődsz? (többet is megjelölhetsz)*

Adatkezelés*

10 + 13 =