LIFE COACHING

Te írod életed forgatókönyvét - írj sikersztorit!

Akár tisztában vagy vele, akár nem, az életed minden egyes pillanatában teremtesz. Miért ne tennéd ezt tudatosan, célokat kitűzve, a folyamatos fejlődés mellett elköteleződve? 

IDŐPONTFOGLALÁS
Személyre szabott coaching a Te sikeredért

A lehető legjobb életedet éled?

Lehet, hogy most még nem látod, merre haladj tovább. Lehet, hogy nagyjából rendben van az életed, de mégis azt érzed, valami kicsi még mindig hiányzik. Sosem késő, hogy változtass, és elmondhatsd: “Szeretem az életemet! Erős vagyok, gyönyörű vagyok, szabad vagyok! Szeretem az életemet, csodálatos vagyok, varázslatos vagyok, önmagam vagyok! Végre ott vagyok, ahol lenni szeretnék!”

Személyre szabott coaching a Te sikeredért

Érzed, hogy szeretnél változtatni az életeden, de nem találod az utat?

Ha érzed, hogy az életedben változásra van szükség, és már készen is állsz tenni Magadért, akkor örömmel segítelek rálépni a változás útjára, legyen szó magánéleti vagy munkahelyi elakadásról.

Miben tud segíteni a life coaching?

Ha elakadtál az életed valamely területén

Ez lehet a magánéleted vagy egy munkahelyi probléma, de bármely életetterületeden felmerülő nehézség – a coahing segítségével megtalálhatod rá a választ, mert az már ott van Benned

Ha vannak álmaid, de nem tudod, hogyan fogj hozzá a megvalósításhoz

Lehet, hogy valami akadályoz abban, hogy ki tudd teljesíteni Magad. Lehet, hogy nincs elég önbizalmad hozzá, mert nem vagy tisztában a saját erőforrásaiddal – a coaching megmutatja az utat

Ha nem tudod, mi is tenne igazán boldoggá

Sokfelé keresgéltél már, de mégis hiányzik valami, nem érzed teljesnek Magad – a belsőd mindig tudja a válaszokat, a coaching pedig egy csodálatos eszköz, hogy meghalld a belsőd szavát

Ha változtatni szeretnél

Tudod és érzed, hogy itt az idő a változtatásra, de úgy érzed, hogy segítségre van szükség – a coaching a segítségedre lesz 

Önismeret, személyiségfejlesztés

Nem érted, hogy miért történik meg Veled újra és újra ugyanaz? Tudod, hogy változtatni szükséges valamely szokásodon, csak azt nem, hogy is kell ezt csinálni? A változás mindig apró lépésekkel kezdődik, és jó, ha van, aki fogja közben a kezedet.

Konfliktuskezelés

Gyakran kerülsz konfliktushelyzetbe? Sokszor nem találod a megfelelő reakciót? Utólag rágódsz. hogy mit kellett volna tenned?

Célkitűzés

Nem látod tisztán, hogy mit is szeretnél valójában? Nincs módszered a célkitűzésre? Az újévi fogadalmakból februárra már semmi sem marad?

Stresszkezelés

Nincs megfelelő megküzdési stratégiád a nehéz helyzetekben? Nincs módszered a hétköznapi stressz kezelésében, levezetésében?

Nem tanácsadás, nem terápia, de akkor…

Mi a life coaching?

A life coaching segítő beszélgetés közted és köztem. Én kérdezek, Te válaszolsz. A belsődből, a legbölcsebb énedből. Nem tanácsadás, nem terápia, hanem egy csodás lehetőség, hogy Te Magad ébredj rá a válaszokra: arra, hogy mit is szeretnél valójában; arra, hogy ehhez már mindened megvan; és arra, hogy mi kell ahhoz, hogy meg is csináld.

Néhány eszköz, amivel találkozni fogsz

Élethordó és szociális atom

Hogy nagyobb rálátást kapj a helyzetedre

Erőforrásgyűjtés

Hogy ráébredj: már minden megvan Benned, amire szükséged van

Korlátozó hiedelmek feloldása

Hogy eltávolítsd a korlátaidat, és szabadon szárnyalhass

Idővonal

Hogy elhozd a múltból a vágyott jövődbe mindazt, amire szükséged van

Kártyák

Hogy ne (csak) fejből akard megválaszolni a kérdéseket…

Mi a menete?

Ingyenes 0. alkalom

Ezen az első alkalmon - személyesen vagy online -  megismerkedünk egymással, átbeszéljük a kereteket, tudnivalókat. Ha úgy érezzük, hogy működik köztünk a kémia, akkor pedig megbeszéljük az első alkalmunkat.

i

Coaching csomag választás

Az alapján, hogy mivel fordulsz hozzám, megbeszéljük, hogy körülbelül milyen hosszú folyamatra lesz szükség - ez alapján tudsz választani a coaching csomagok közül.

Mindent bele!

Ha felállítottuk a kereteket, akkor most már megtölthetjük tartalommal. Az ülések min. 1,5 órásak, és igyekszünk majd heti rendszerességgel találkozni.

1 alkalom

A coaching mindig folyamat, ezért ez az opció inkább csak arra szolgál, ha szeretnéd az üléseket mindig az aktuális alkalomkor fizetni.

15.000 Ft

Infó

A személyes vagy online ülések min. 1,5 órásak.

6 alkalmas coaching csomag

Egy fecske nem csinál nyarat – szokták mondani. Egy coaching ülés sem csinál csodát, mindenképpen folyamatban érdemes gondolkozni. Ráadásul ha előre megvásárolod a coaching csomagok valamelyikét, akkor kedvezőbb árat tudok biztosítani. Általában 6 alkalom elég arra, hogy változást, előrelépést érjünk el, akár az életed több területén is.

90.000 Ft
80.000 Ft

Infó

A személyes vagy online ülések min. 1,5 órásak. Az alkalmakat igyekszünk majd heti rendszerességgel tartani. A csomag a kedvezményes áron további alkalmakkal hosszabbítható, kivéve a későbbi utánkövetést.

Az ajánlat a life, karrier és mindfulness coaching szolgáltatásokra vonatkozik.

 

10 alkalmas coaching csomag

Egy fecske nem csinál nyarat – szokták mondani. Egy coaching ülés sem csinál csodát, mindenképpen folyamatban érdemes gondolkozni. Ráadásul ha előre megvásárolod a coaching csomagok valamelyikét, akkor kedvezőbb árat tudok biztosítani. 10 alkalom alatt képesek leszünk áttekinteni életed minden fontos területét.

150.000 Ft
120.000 Ft

Infó

A személyes vagy online ülések min. 1,5 órásak. Az alkalmakat igyekszünk majd heti rendszerességgel tartani. A csomag a kedvezményes áron további alkalmakkal hosszabbítható, kivéve a későbbi utánkövetést.

Az ajánlat a life, karrier és mindfulness coaching szolgáltatásokra vonatkozik. Különösen érdemes megvásárolni ezt a csomagot, ha tudod, hogy pl. life és karrier coachingra is szeretnél jönni. 

Maradt még kérdésed? Örömmel megválaszolom

Melyik szolgáltatás iránt érdeklődsz? (többet is megjelölhetsz)*

Adatkezelés*

9 + 10 =