JET COACHING

~ szárnyalj határtalanul ~

Kedves Látogató, szeretettel köszöntelek. Talán azért jutottál a honlapomra, mert változtatni szeretnél életed valamely területén. Akár a magánéletedben, akár a munka/karrier területén szeretnél segítséget kapni, örömmel kísérlek a változás folyamatában.

LIFE COACHINGKARRIER COACHING

JUDIT eSZTER tÓTH

LIFE, KARRIER & MINDFULNESS COACH
ONLINE COACHING SPECIALISTA

Segítek kihozni Magadból a maximumot

Személyes coaching

Ha megoldható, akkor a személyes találkozás a legjobb, hiszen látod, érzed a másik minden rezdülését. Ha Szombathelyhez/Séhez közel élsz, szeretettel várlak meghitt, eldugott kis coach kuckómban.

Online coaching

Szerencsére ma már az Internet és az online lehetőségek előretörésével nem gond a fizikális távolság sem. Éljél bárhol a világban, örömmel vezetlek a coaching folyamatban, speciális online eszközeim segítségével, Zoom-on keresztül. 

Life coaching

Nem érted, hogy miért történik meg Veled újra és újra ugyanaz? Tudod, hogy változtatni szükséges valamely szokásodon, csak azt nem, hogy is kell ezt csinálni? A változás mindig apró lépésekkel kezdődik, és jó, ha van, aki fogja közben a kezedet.

Karrier coaching

Foglalkoztatnak ezek a kérdések: Alkalmazott legyek vagy vállalkozó? Hogyan birkózzak meg az elviselhetetlen főnökkel? Milyen önéletrajzot írjak, hogy bekerüljek az interjúkörbe? Hogyan készüljek fel egy állásinterjúra?

Mindfulness coaching

Túl sok a stressz? Túl sokat aggodalmaskodsz? Nem is éled meg igazán a jelen pillanatot? Szeretnéd megtalálni a lelki békédet?

Vállalkozói mentorálás

Belevágnál a vállalkozásba, de jó lenne, ha valaki támogatna a kezdeteknél? Már vállalkozó vagy, de elakadtál? Szükséged lenne egy erős énmárkára? 

Hogy épül fel a coaching folyamat?

Ha még sosem vettél részt coaching ülésen vagy coaching folyamatban, hasznos elolvasnod a lépéseket, amikből a folyamat felépül. Így kapsz egy képet, hogy mire számíthatsz.

1. Téma

Mi az, ami mostanában a legjobban foglalkoztat? Mi az, amin szeretnél változtatni az életedben? Ez lesz a téma, a kiindulópont a coahing folyamathoz.

2. Első találkozás

Amikor először találkozunk – akár személyesen, akár online – megkérlek, hogy beszélj Magadról, és arról, hogy miért fordultál hozzám. Ha még sosem vettél részt coaching ülésen, akkor elmondom, hogy mi a coaching (és mi nem az), és mire számíthatsz.

3. Szerződés

Ha működik közöttünk a kémia, és tetszik, amilyen lehetőségeket felvázolok Neked az Általad elmondottak alapján, akkor kötünk egy  megállapodást, amiben lefektetjük a kereteket.

4. Coaching folyamat

A változás mindig egy folyamat, mi is egy közös folyamatba vágunk bele. Lehet, hogy házi feladatot is fogok adni, és vigyázat, mert a következő alkalommal kikérdezem! wink

5. Hogyan tovább?

A folyamat lezárásaként azt is megbeszéljük, hogy honnan hová jutottunk el, és hogyan tovább.

Coach szemléletem

A coaching csodálatos művészetének alapjait Wiesner Edit coach iskolájában sajátítottam el; az általa kidolgzott Lemma Coaching szemléletet képviselem: vallom, hogy nincs vagy-vagy, hanem az élet végtelen lehetőséget tartogat számunkra: számodra, számomra, mindenki számára.

Hiszek abban, hogy minden ember csupa tudás, tapasztalat, tehetség és lehetőség. Minden emberben - így Benned is - megvan a saját sorskérdéseinek megoldásához szükséges információ, tudás és erőforrás. Ha nekem szavazol bizalmat, hogy ezeket Benned együtt fedezzük fel, akkor - egyenrangú félként, bizalmas kommunikációs partneredként - hatékonyan tudlak segíteni a fejlesztendő területeid feltérképezésében, és közösen katalizálhatjuk múltbéli beidegződéseid, fejlődésedet gátló rossz szokásaid felülírását. 

Küldetésemnek tekintem, hogy minél több embernek segítsek a saját nagyszerűségét felfedezni, kiaknázni. A coaching módszerét felhasználva, azt a saját szakmai és élettapasztalataimmal, valamint képzettségeimmel összegyúrva dolgoztam ki a JET Coaching rendszerét.

Az életemben fontos szerepet játszik a spiritualitás, amit igyekszek a coachingba is becsempészni. Ha nyitott vagy rá, akkor a mindfulness coaching Téged is közelebb visz Önmagadhoz.

Szeretettel,

Judit Eszter Tóth - JET Coaching

Judit Eszter Tóth

Lemma coach
Karrier coach
Mindfulness coach
Online coaching specialista
OH kártya instruktor

Magamról

Kétgyermekes édesanya, családanya vagyok, közgazdász végzettséggel, több évtizedes multinacionális vállalati és többéves vállalkozói tapasztalattal.

Régóta foglalkozom azzal, hogy megfejtsem saját magamat, a működéseimet, ráébredjek az engem már nem szolgáló mintázatokra, megtörjem, megváltoztassam azokat. Megtaláljam és átírjam a korlátozó hiedelmeimet, hogy ne akadályozhassanak a lehető legjobb életem megélésében. Tudatosan figyelem magamat, hogy miben érzem jól magam, és miben nem - s ha az utóbbit felfedezem, akkor arra bátran mondjak nemet.

Szinte elmondhatatlan az az öröm, amit érzek, hogy coachként Neked is tudok abban segíteni, hogy tudatossá válj saját Magadra, és azon az úton haladj, ami a lehető legjobb Önmagad felé visz. 

Rólam mondták

"Már többféle módszerrel megközelítettem az engem foglalkoztató témát, de Judit segítségével mégis kaptam új, korábban fel nem merült nézőpontokat."

Sz. Réka

"Sok minden gondolat kavargott a fejemben a témámmal kapcsolatban. Judit segített rendszerben látni mindezt, sőt segített meglátni az erőforrásaimat, amik segítségével önbizalommal vágtam neki a helyzetem megoldásának."

Cs. Judit

"Judit személyében egy nagyon empatikus, figyelmes, kellemes személyiségű coachot ismertem meg. Olyan bizalmi légkört teremtett, hogy sokkal többet mertem kiadni magamból, mint eddig bármelyik segítőnek, akikkel korábban dolgoztam."

Cs. Ágnes

"Nekem az tetszett a legjobban a coachingban, hogy Judit nem akarta megmondani nekem a tutit, hanem hagyta, hogy magam jussak el a feismerésekig."

L. Bea

Ne várj holnapig, már ma is hozhatsz egy döntést Magadért. Vedd kezedbe az irányítást most!

Melyik szolgáltatás iránt érdeklődsz? (többet is megjelölhetsz)*

Adatkezelés*

12 + 9 =