J.E.T. - Judit Eszter Tóth

Üdvözöllek, Tóth Judit Eszter vagyok, a JET Coahcing alapítója és fejlődésed elkötelezett híve. Mielőtt belevágnál egy coaching folyamatba velem, szeretnék pár mondatban bemutatkozni Neked. Hálásan köszönöm, ha ezek alapján úgy döntesz, hogy engem választaszt kísérődnek a változásod útján.

IDŐPONTFOGLALÁS

“Amikor változásról beszélünk, sokan valami hatalmas, radikális dologra gondolnak, holott az élet döntő változásai apró, látszólag semleges átalakulásokkal kezdődnek…”
Raphaëlle Giordano

Az én történetem

Sokáig kerestem a választ az élet nagy kérdésére, hogy ki is vagyok én valójában, és azon is rengeteget törtem a fejem, hogy  miként tehetnék hozzá a legtöbbet a világ jobbításához, mígnem egy kedves ismerősöm ajánlására belevágtam a coaching tanulásába. Életem egyik legjobb döntése volt, számos ráébredéssel és személyes változással. Azt hittem, hogy egyszerűen csak elsajátítok egy módszert, amit a munkámban tudok majd alkalmazni, de közben sokkal többet adott a tanulás folyamata, mint előtte gondoltam volna: segített még közelebb kerülni önmagamhoz. Rájöttem, hogy nem érdemes tovább a múlt sérelmeivel foglalkoznom, hanem itt az ideje, hogy arra fókuszáljak, ami jó bennem, és a felfedezett erőforrásaim segítségével azt az életet valósítsam meg, amit valóban élni szeretnék. 

Mire számíthatsz tőlem?

Odafigyelek Rád

Amikor Veled dolgozom, akkor a teljes, értő és ítéletmentes figyelmemet Neked szentelem.

Bízom Benned

Ha felkeresel, akkor bízom Benned, hogy valóban változást szeretnél az életed valamely vagy akár több területén, és hogy ezt a változást képes is vagy végrehajtani.

Megerősítelek

Tudom, hogy rengeteg tudás, tehetség és lehetőség rejlik Benned, így a prolémád kulcsa is Benned van. Támogatlak abban, hogy ezeket felszínre tudd hozni, és segítségükkel elérd kitűzött céljaidat.

Coach szemléletem

A coaching csodálatos művészetének alapjait Wiesner Edit coach iskolájában sajátítottam el; az általa kidolgzott Lemma Coaching szemléletet képviselem: vallom, hogy nincs vagy-vagy, hanem az élet végtelen lehetőséget tartogat számunkra: számodra, számomra, mindenki számára.

Hiszek abban, hogy minden ember csupa tudás, tapasztalat, tehetség és lehetőség. Minden emberben - így Benned is - megvan a saját sorskérdéseinek megoldásához szükséges információ, tudás és erőforrás. Ha nekem szavazol bizalmat, hogy ezeket Benned együtt fedezzük fel, akkor - egyenrangú félként, bizalmas kommunikációs partneredként - hatékonyan tudlak segíteni a fejlesztendő területeid feltérképezésében, és közösen katalizálhatjuk múltbéli beidegződéseid, fejlődésedet gátló rossz szokásaid felülírását. 

Küldetésemnek tekintem, hogy minél több embernek segítsek a saját nagyszerűségét felfedezni, kiaknázni. A coaching módszerét felhasználva, azt a saját szakmai és élettapasztalataimmal, valamint képzettségeimmel összegyúrva dolgoztam ki a JET Coaching rendszerét.

Az életemben fontos szerepet játszik a spiritualitás, amit igyekszek a coachingba is becsempészni. Ha nyitott vagy rá, akkor a mindfulness coaching Téged is közelebb visz Önmagadhoz.

Szeretettel,

Judit Eszter Tóth - JET Coaching

Judit Eszter Tóth

Lemma coach
Karrier coach
Mindfulness coach
Online coaching specialista
OH kártya instruktor

Kérdésed van? Tedd fel bátran – örömmel válaszolok

Melyik szolgáltatás iránt érdeklődsz? (többet is megjelölhetsz)*

Adatkezelés*

10 + 8 =