VÁLLALKOZÓI MENTORÁLÁS

Jó ötleteid vannak, de még sosem jutottál el a megvalósításig? Szeretnél “kitörni”, de mivel tudnál?  Már belevágtál, de megakadtál egy ponton, és nem tudsz tovább fejlődni, növekedni? 

 

IDŐPONTFOGLALÁS
Tudatos jelenlét az “itt és most” megéléséhez

Szeretnéd tudatosabban élni a mindennapjaidat?

Sokszor halljuk a frázisokat, hogy “éld meg a pillanatot”,  “légy jelen az életedben”, de vajon tudjuk, hogy ez mit is jelent valójában, és hogyan lehet ezt megvalósítani? Tapasztalatom szerint azt hisszük, hogy ez valami bonyolult dolog, ami csak a legnagyobb guruknak sikerülhet, de valójában bárki képes lehet tudatos jelenléttel élni az életét.  

Miben tudlak hatékonyan segíteni?

Ha gondolataid folyton a múltban vagy a jövőben kalandoznak

Az emberiség döntő része nem él a jelenben, mert vagy a múlton rágódik, vagy egy elképzelt jövőkép miatt aggodalmaskodik – a mndfulness coaching segít, hogy a jelenben élj

Ha sok a stressz az életedben, és nem tudod megfelelően kezelni

Stressz otthon, stressz a munkahelyen, stressz mindenhol – a mindfulness coahing segít megfelelően kezelni a stesszt, és hatékony technikákat ad a kezedbe, amikkel kiegyensúlyozottabbá válhatsz

Ha nem hallod meg a lelked szavát

Rengeteg a külső zaj, ami körülvesz bennünket, nem csoda hát, ha általában nem halljuk meg a lelkünk halk, hívó szavát, és eltávolodunk valódi önmagunktól – a mindfulness coaching segít, hogy ismét közelebb kerülj önmagadhoz, és a megfelelés helyett azt az életet éld, amit valóban szeretnél

Stresszkezelés

Nincs megfelelő megküzdési stratégiád a nehéz helyzetekben? Nincs módszered a hétköznapi stressz kezelésében, levezetésében?

Konfliktuskezelés

Gyakran kerülsz konfliktushelyzetbe? Sokszor nem találod a megfelelő reakciót? Utólag rágódsz. hogy mit kellett volna tenned?

Célkitűzés

Nem látod tisztán, hogy mit is szeretnél valójában? Nincs módszered a célkitűzésre?

Tudatos jelenlét

Sokszor jársz gondolatban a múltban vagy a jövőben? Nem is vagy igazán jelen az életedben? 

Csak vállalkozó szelleműeknek! 🙂

Mi a vállalkozói mentorálás?

Amikor belépsz  – vagy csak szeretnél belépni, de eddig nem mertél – a vállalkozói világba, akkor jó, ha van melletted valaki, aki már keresztülment azon, amin most Te, és segít Téged az úton. Coachol és mentorál is egyszerre, hogy a lehető legtöbbet merd és tudd kihozni Magadból.

Néhány eszköz, amivel találkozni fogsz

Gondolataid és érzéseid megfigyelése

Az emberek többsége azonosítja magát a gondolataival és érzéseivel, így észre sem veszi, hogy azok spiráljába kerül. Ha növeled a tudatosságodat, akkor rálátsz a gondolataidra és érzéseidre, és ha nem azonosulsz velük, akkor hatalmad lesz felettük

Légzőgyakorlat

Amikor a légzésedre figyelsz, akkor nem tudsz nem jelen lenni. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módszer, hogy visszahozd Magad a jelenbe

Relaxáció

Rengeteg a külső zaj, ami körülvesz bennünket, nem csoda hát, ha általában nem halljuk meg a lelkünk halk, hívó szavát, és eltávolodunk valódi önmagunktól – a mindfulness coaching segít, hogy ismét közelebb kerülj önmagadhoz, és a megfelelés helyett azt az életet éld, amit valóban szeretnél

Mi a menete?

Ingyenes 0. alkalom

Ezen az első alkalmon – személyesen vagy online –  megismerkedünk egymással, átbeszéljük a kereteket, tudnivalókat. Ha úgy érezzük, hogy működik köztünk a kémia, akkor pedig megbeszéljük az első alkalmunkat.

i

Coaching csomag választás

Az alapján, hogy mivel fordulsz hozzám, megbeszéljük, hogy körülbelül milyen hosszú folyamatra lesz szükség – ez alapján tudsz választani a coaching csomagok közül.

Mindent bele!

Ha felállítottuk a kereteket, akkor most már megtölthetjük tartalommal. Az ülések min. 1,5 órásak, és igyekszünk majd heti rendszerességgel találkozni.

1 alkalom

A coaching mindig folyamat, ezért ez az opció inkább csak arra szolgál, ha szeretnéd az üléseket mindig az aktuális alkalomkor fizetni.

15.000 Ft

Infó

A személyes vagy online ülések min. 1,5 órásak.

Kapcsolódó szolgáltatások

Arculatépítés

Ha elkezdünk együtt dolgozni a vállalkozói álmaidon, akkor könnyen és gyorsan eljuthatunk arra a pontra, hogy szükség lesz az arculatépítésre. Örömömre szolgál, ha ebben lehetek a partnered, és együtt építhetjük ki a Te saját személyes márkádat és/ vagy a terméked márkáját. 

ár egyedi megállapodás alapján

Infó

A személyes vagy online ülések min. 1,5 órásak. Az alkalmakat igyekszünk majd heti rendszerességgel tartani. A csomag a kedvezményes áron további alkalmakkal hosszabbítható, kivéve a későbbi utánkövetést.

Az ajánlat a life, karrier és mindfulness coaching szolgáltatásokra vonatkozik.

 

Honlapkészítés

Ha elkezdünk együtt dolgozni a vállalkozói álmaidon, akkor könnyen és gyorsan eljuthatunk arra a pontra, hogy szükséged lesz saját honlapra. Örömömre szolgál, ha ebben lehetek a partnered, és együtt építhetjük fel a Téged, a Te tevékenységedet tükröző weboldaladat.

ár egyedi megállapodás alapján

Infó

A személyes vagy online ülések min. 1,5 órásak. Az alkalmakat igyekszünk majd heti rendszerességgel tartani. A csomag a kedvezményes áron további alkalmakkal hosszabbítható, kivéve a későbbi utánkövetést.

Az ajánlat a life, karrier és mindfulness coaching szolgáltatásokra vonatkozik. Különösen érdemes megvásárolni ezt a csomagot, ha tudod, hogy pl. life és karrier coachingra is szeretnél jönni. 

Maradt még kérdésed? Örömmel megválaszolom

Melyik szolgáltatás iránt érdeklődsz? (többet is megjelölhetsz)*

Adatkezelés*

11 + 6 =