VÁLLALKOZÓI MENTORÁLÁS

Jó ötleteid vannak, de még sosem jutottál el a megvalósításig? Szeretnél “kitörni”, de mivel tudnál?  Már belevágtál, de megakadtál egy ponton, és nem tudsz tovább fejlődni, növekedni? 

 

IDŐPONTFOGLALÁS
Csak vállalkozó szelleműeknek! 🙂

Mi a vállalkozói mentorálás?

Amikor belépsz  – vagy csak szeretnél belépni, de eddig nem mertél – a vállalkozói világba, akkor jó, ha van melletted valaki, aki már keresztülment azon, amin most Te, és segít Téged az úton. Coachol és mentorál is egyszerre, hogy a lehető legtöbbet merd és tudd kihozni Magadból.

Miben tudlak hatékonyan segíteni?

Ha nem mersz váltani az alkalmazotti létből

Ez egy nagy lépés, tudom, hiszen magam is keresztülmentem rajta; és azt vallom, hogy a vállalkozás nem való mindenkinek. Átbeszéljük, hogy mivel jár, milyen készségek kellenek hozzá, és milyen lépésekben érdemes haladnod 

Ha valamit szívesen csinálnál, de nem is tudod, miben vagy jó igazán, mi a Te igazi tehetséged, értéked

Úgy érzed, több van Benned, mint hogy napi 8 órában valaki más malmára hajtsd a vizet? Na, jó, de mi is az a több? Miben lennél igazán jó? Van-e egyáltalán erre kereslet? 

Ha tele vagy ötletekkel, de azt sem tudod, hogyan fogj hozzá a megvalósításhoz

Ötleteid már vannak, de ezt még formába is kéne önteni. Kell hozzá piackutatás, kell egy terv, kell arculat, énmárka és még annyi minden…

Énmárka építés

Te Magad vagy a márka, amit tudatosan fel kell építeni és pozícionálni a piacon. 

Erőforrásgyűjtés

Ahhoz, hogy megfelelően pozícionáld Magad, tisztában kell lenned a saját értékeiddel. 

U

Piacismeret és marketing

Nemcsak Magadat, de a piacodat is ismerned kell, illetve azokat az eszközöket, amelyek segítenek Téged a márkaismertség és a növekedés elérésében.

Arculatépítés

Ha már megvan, hogy ki is vagy Te, mit is tudsz nyújtani a világnak, akkor azt meg is kell jeleníteni, hogy láthatóvá válj. 

Csak vállalkozó szelleműeknek! 🙂

Te látod a lehetőségeidet?

Minden ember csupa tapasztalat, tudás, tehetség és lehetőség. Azt szeretném, ha reálisan látnád Magadat, minden tapasztalatoddal és tudásoddal együtt, ha felismernéd a Benned rejlő tehetséget, és ha látnád a sok lehetőséget, ami mind csak arra vár, hogy megragadd, és kihozd belőle a lehető legtöbbet.

Néhány eszköz, amivel találkozni fogsz

Kérdőívek

Gyűtjsük össze a nyilvánvaló és rejtett erősségeidet, eddigi tapasztalaidat, hogy tudjuk, mire tudunk építkezni

Célkitűzés

Fontos, hogy tudd, hová tartasz. A nagy, lelkesítő célokat lebontjuk kis lépésekre, hogy meglegyen az ütemterv a megvalósításhoz

Marketing

Nem elég megjelenni a piacon, láthatóvá is kell válni, márkaismertséget szerezni, majd pedig vásárlásokat generálni

Mi a menete?

Ingyenes 0. alkalom

Ezen az első alkalmon – személyesen vagy online –  megismerkedünk egymással, átbeszéljük a kereteket, tudnivalókat. Ha úgy érezzük, hogy működik köztünk a kémia, akkor belevághatunk a közös munkába. 

i

A munka

Belevágunk a közös munkába. Addig kísérlek, amíg úgy érzed, hogy szükséged van rám. 

A

Follow-up

Ha már túl vagyunk a munka oroszlánrészén, és később akár csak egy-egy kérdésben is szükséged van támogatásra, számíthatsz rám. 

Óradíj

Addig dolgozunk együtt, ameddig csak szükséged van a támogatásomra. Szeretnélek minél több mindenre megtanítani, hogy utána egyedül is képes legyél irányítani a saját vállalkozásodat.

10.000 Ft

Infó

A közös munkát végezhetjük személyesen vagy online is – ahogy a keretek engedik és ahogy Neked jobb. Az óradíj mindkét esetben megegyezik.

Kapcsolódó szolgáltatások

Arculatépítés

Ha elkezdünk együtt dolgozni a vállalkozói álmaidon, akkor könnyen és gyorsan eljuthatunk arra a pontra, hogy szükség lesz az arculatépítésre. Örömömre szolgál, ha ebben lehetek a partnered, és együtt építhetjük ki a Te saját személyes márkádat és/ vagy a terméked márkáját. 

ár egyedi megállapodás alapján

Infó

 

Az ár a Te igényeidtől és elképzeléseidtől függően kerül meghatározásra. Először mindig átbeszéljük, hogy mire van szükséged, azt hogyan, mennyi idő alatt tudjuk megvalósítani.

Honlapkészítés

Ha elkezdünk együtt dolgozni a vállalkozói álmaidon, akkor könnyen és gyorsan eljuthatunk arra a pontra, hogy szükséged lesz saját honlapra. Örömömre szolgál, ha ebben lehetek a partnered, és együtt építhetjük fel a Téged, a Te tevékenységedet tükröző weboldaladat.

ár egyedi megállapodás alapján

Infó

Az ár a Te igényeidtől és elképzeléseidtől függően kerül meghatározásra. Először mindig átbeszéljük, hogy mire van szükséged, azt hogyan, mennyi idő alatt tudjuk megvalósítani.

Maradt még kérdésed? Örömmel megválaszolom

Melyik szolgáltatás iránt érdeklődsz? (többet is megjelölhetsz)*

Adatkezelés*

4 + 1 =